Zlatna medalja za organizaciju EP u rvanju

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević, predsednik Pokrajinske vlade i predsednik Organizacionog odbora Prvenstva Evrope u rvanju Igor Mirović, predsednik Rvačkog saveza Srbije Željko Trajković i predsednik Svetske rvačke federacije Nenad Lalović prisustvovali su svečanom prijemu za predstavnike domaćih i stranih medija koji prate Evropsko prvenstvo u rvanju za seniore.

Predsedniku Pokrajinske vlade i Organizacionog odbora Prvenstva Evrope u rvanju Igoru Miroviću uručen je orden Svetske rvačke federacije, a gradonačelniku Novog Sada Milošu Vučeviću plaketa, za podršku u organizaciji velike sportske manifestacije.

“Kada delujemo svi zajedno, Ministarstvo sporta, Pokrajina, Grad, Rvački savez Srbije uz podršku Svetske rvačke federacije, u finansijskom, tehničkom i svakom drugom pogledu, ne izostaju dobri rezultati i takmičenje se odvija na najvišem nivou”, naglasio je Igor Mirović.

Prilikom svečanog prijema pojedinim rvačkim klubovima iz Srbije uručeni su sportska oprema i rekviziti, koji su nabavljeni za potrebe Evropskog prvenstva, a koji će nakon njegovog okončanja služiti uspešnijem treniranju.

Izvor: RTV

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde