Izmena trasa linija 42 i 43

Od 31. 01. do 31. 03. privremeno će biti izmenjene trase autobuskih linija 42 i 43 (polasci kroz Tankosićevo). Zbog radova na izgradnji vodovodne i kanalizacione mreže u Železničkoj ulici u Kisaču, autobuski saobraćaj odvijaće se na sledeći način:

Smer iz Novog Sada
Na raskrsnici Dr Janka Gombara/Benešova autobusi će skretati levo i nastavljati Benešovovom ulicom do raskrsnice Benešova/Ondreja Marčoka, skretaće desno i saobraćati Ulicom Ondreja Marčoka do raskrsnice Ondreja Marčoka/Jana Kolar, skretaće desno i saobraćati Ulicom Jana Kolara do raskrsnice Jana Kolara/Mihala Kardelisa, skretaće levo u Ulicu Mihala Kardelisa i nastavljati redovnom trasom.
Na izmenjenom delu trase KORISTIĆE se privremena autobuska stajališta u Benešovoj ulici (kod vrtića) i u Ulici Ondreja Marčoka, pre raskrsnice sa Ulicom Jana Kolara (preko puta prodavnice).

Smer iz Kisača
Na raskrsnici Mihala Kardelisa/Jana Kolara autobusi će skretati desno i nastavljati Ulicom Jana Kolara do raskrsnice Jana Kolara/Ondreja Marčoka gde će skretati levo i saobraćati Ulicom Ondreja Marčoka do raskrsnice Ondreja Marčoka/Benešova, skretaće levo i saobraćati Benešovom ulicom do raskrsnice Benešova/Dr Janka Gombara, skretaće desno u Ulicu dr Janka Gombara i nastavljati redovnom trasom.
Na izmenjenom delu trase KORISTIĆE se privremeno stajalište u Ulici Ondreja Marčoka, odmah nakon skretanja autobusa iz Ulice Jana Kolara (kod prodavnice).

Scroll to top