ZLATIBOR PREZENTUJE SVOJU TURISTIČKU PONUDU NA TRGOVAČKIM DANIMA U BUDIMPEŠTI

Turistička organizacija „Zlatibor“ prvi put je predstavila turističke potencijale planine u Mađarskoj kada je održana prezentacija Zlatibora u ambasadi Srbije u Budimpešti, 21. septembra ove godine. Kao rezultat uspešnih promotivnih aktivnosti, TO Zlatibor dobio je poziv od Privredne komore Budimpešte da učestvuje na skupu „Trgovački dani u Budimpešti“ i da svoju ponudu i potencijale, još jednom predstavi privrednicima i javnosti Mađarske.

Prezentacija Zlatibora biće održana 15. novembra 2017. godine u prostorijama Privredne komore Budimpešte, a skupu će prisustvovati veliki broj medija i predstavnika turističke privrede Mađarske, što daje odličan osnov za uspostavljanje dalje saradnje.

Na Trgovačkim danima u Budimpešti biće predstavljeni potencijali Srbije kao turističke destinacije, a sama činjenica da je Zlatibor dobio zvaničan poziv od Privredne komore Budimpešte da učestvuje na ovom skupu, govori u prilog činjenici da je Zlatibor jedna od najznačajnijih tačaka na turističkoj karti Srbije.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde