Završetak projekta na Privrednoj akademiji u okviru Žan Mone modula

U amfiteatru Fakulteta za ekonomiju i inženjerski menadžment održana je konferencija povodom završetka projekta „Pridruživanje Srbije Evropskoj uniji“ . Projekat sa kojim je aplicirala Privredna akademija uz visoke ocene odobren je od strane Evropske komisije.

Osnovni cilj Žan Mone potprograma je pružanje podrške nastavi i istraživanju u oblasti studija Evropskih integracija na nivou visokoškolskih institucija unutar i van Evropske Unije

Velika prednost ovog projekta jeste informisanje studenata o Evropskoj uniji, s obzirom na to da neretko mladi imaju veoma nizak nivo informisanosti i znanja o pitanjima koja se tiču Evropske unije.

Sa prvim ciklusom održano je ukupno 6 ciklusa predavanja za studente osnovnih akademskih studija, dok su studenti master i doktorskih studija imali priliku da prate predavanja u okviru ovog projekta kroz četiri održana ciklusa. Pored ciklusa predavanja, održane su i tri radionice namenjene novinarima, članovima profesionalnih udruženja, kao i zaposlenima u javnim upravama.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde