Vučić: Ne plašim se, niti ću odustajati

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da se ne plaši nikoga i da ni po koju cenu neće odustati od svojih ciljeva, pa makar se protiv njega digli najbogatiji i najsnažniji tajkuni Srbije.

Tako je predsednik Vučić reagovao na jučerašnje pisanje lista “Alo!” da su se protiv njega udružili najmoćniji srpski tajkuni Miodrag Kostić i Miroslav Mišković.

Pozivajući se na svoje izvore, list je napisao da je spona između Kostića i Miškovića za ovaj pakleni plan Dragan Đilas, koji je u dobrim odnosima sa obojicom.

“Oni imaju medijsku podršku, koju im pruža ‘Kurir’, delom i RTS, a pokušaće da na svoju stranu privuku i Željka Mitrovića, vlasnika RTV ‘Pink’, koji je kreditno zadužen u Kostićevoj banci. Prema njegovim rečima, plan napada na Vučića već je skovan, a u njega tajkuni nameravaju da uključe i lidere opozicije Vuka Jeremića, Sašu Jankovića i Dragana Šutanovca. Kada se svi oni udruže, Vučić će teško preživeti”, rekao je isti izvor lista i dodao da su im podršku obećali i pojedini strani ambasadori.

Komentarišući pisanje lista, predsednik Vučić kaže da ono što je iz toga moglo da se zaključi je da se iz takozvanih političkih programa nekih od, kako je rekao, oponenata vlasti vidi da je “njihov jedini plan da sruše Vučića jer drugi plan i ideju uopšte nemaju”.

“Za razliku od njih, ja imam mnogo ideja koje tek želim da u Srbiji pretočim u realnost, kako bi ljudi živeli mnogo bolje, kako bi im plate bile veće i kako bi im standard polako, ali sigurno dostigao evropski nivo. U toj borbi neću se plašiti nikoga i ni po koju cenu neću odustajati od ciljeva, pa makar se protiv mene digli najbogatiji, najsnažniji tajkuni Srbije, pa makar imali podršku kompletne opozicione političke elite. Pristojna Srbija uvek će imati snage da ih pobedi”, kazao je Vučić.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde