VREMENSKA PROGNOZA ZA 05.05.2017.

U Novom Sadu danas oblačno, popodne i predveče nekoliko pljuskova i oluja sa grmljavinom. Najviša dnevna temperatura 19 stepeni jutarnja 12 stepeni celzijusa.

Na snazi je narandžasti meteo alarm jer se očekuje jaka kiša sa količinom padavina od približno 20l/m2 u periodu od 3h. Rizik od udara groma, opasnost poživot ljudi i životinja, problemi u radu svih uređaja koja koriste električnu energiju, rizik od izazivanja požara, problemi u telekomunikacijama, moguće veće štete na pokretnoj i nepokretnoj imovini i u poljoprivredi, naročito u kombinaciji sa jakim vetrom i intezivnim pljuskovima.

PODELI
Prethodni članakBebe rođene 04.05.2017.
Sledeći članakBebe rođene 05.05.2017.
Avatar
Radio Delta, poseduje dozvolu za rad kao jedina regionalna radio stanica u AP Vojvodini na 89,5 mhz, a koja kao takva zonom rada obuhvata regiju Srema i Bačke gde pripada i Novi Sad. Naša pokrivenost je Južnobački okrug, Srem i veći deo Mačve. Program Delta radija prema istraživanju javnog mnjenja i analizama slušanosti svakodnevno prati preko 180.000 građana Novog Sada i regije (oba pola , pretežno urbane populacije)

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde