Vojvodina protiv Partizana za finale Kupa

U prvom meču polufinala Kupa Srbije, fudbaleri Vojvodine danas dočekuju ekipu Partizana na „Karađorđu“. Pre tri dana, ova dva rivala sastala su se i u Super ligi Srbije u Beogradu, kada su domaćini bili bolji i slavili rezultatom 1:0 (1:0).

Novi šef stručnog štaba Vojvodine Radoslav Batak izjavio je da veruje u dobar rezultat na današnjem meču protiv Partizana i istakao da je igračima njegovog tima veoma potrebna podrška.

Navijači Vojvodine, a sa njima i novi šef stručnog štaba, nadaju se da će danas Voša imati razloga za radost.

Prodaja ulaznica za meč između Vojvodine i Partizana vršiće se po sledećem rasporedu:

Na glavnoj blagajni stadiona (između zapadne i južne tribine), od 15 do 19 časova, moći će da se kupe ulaznice za zapad. Na blagajni na istočnoj tribini (pored restorana „Ognjište“), od 15 do 19 časova, moći će da se kupe ulaznice za istok. Na blagajni na južnoj tribini (pored nekadašnjih teniskih terena), od 15 do 19 časova, moći će da se kupe ulaznice za jug. U prostorijama navijačke grupe Firma na severnoj tribini stadiona, od 16 do 19 časova moći će besplatno da se preuzmu ulaznice za sever.

Ulaznice će se prodavati po cenama od 800 (zapad), 600 (istok) i 400 dinara (jug), dok će karte za sever moći da se preuzmu besplatno. Jedno lice će, uz ličnu kartu na uvid, moći da kupi/preuzme najviše tri ulaznice. Jednom licu neće biti dozvoljeno da kupi/preuzme više od tri ulaznice, bez obzira na to da li će kod sebe imati više od jednog ličnog dokumenta.

Ulaznice će se prodavati/preuzimati po principu „jedna ulaznica – jedna stolica“, što znači da će karte za utakmicu morati da imaju i deca bilo kog uzrasta, kako se ne bi desilo da na jednoj tribini bude prisutno više ljudi od kapaciteta kojim ta tribina raspolaže.

Za gostujuće navijače predviđena je južna tribina, dok će navijači Vojvodine biti smešteni na severnoj, zapadnoj i istočnoj tribini. Ulazak na istočnu tribinu biće omogućen samo na ulaz pored restorana „Ognjište“.

U cilju da utakmica protekne bezbedno i u dogovoru sa policijom, fudbalski klub Vojvodina još jednom naglašava da su zapadna i istočna tribina rezervisane isključivo za navijače Vojvodine i da na te tribine neće biti dozvoljen ulaz navijačima sa obeležjima FK Partizan. Za navijače Partizana rezervisana je isključivo južna tribina.

Na dan utakmice, od 10 časova, ulica Dimitrija Tucovića biće zatvorena od strane policije i u nju će moći da uđu samo predstavnici medija i navijači Vojvodine sa kupljenom ulaznicom za zapad ili pokazanom sezonskom kartom.

Navijači Vojvodine koji imaju sezonske ulaznice za zapadnu ili istočnu tribinu, sa tim ulaznicama, u prostorijama kluba na zapadnoj tribini, danas od 12 do 18 časova mogu na poklon da preuzmu još jednu kartu za zapad ili istok za sutrašnji meč.

Ulaz broj 4 na zapadnoj tribini predviđen je samo za predstavnike medija i vlasnike sezonskih ulaznica, s tim da će vlasnici sezonskih ulaznica moći da koriste i sve preostale ulaze. FK Vojvodina apeluje na sve vlasnike sezonskih ulaznica da će za ulazak na ovu utakmicu kod sebe morati da imaju i ličnu kartu. Gledaoci sa kupljenom dnevnom ulaznicom za zapad moći će da koriste sve ulaze osim ulaza broja 4.

Izvor: RTV

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde