Uskoro počinje gradnja Kulturne stanice „Slana bara“

Na Slanoj bari narednih meseci trebalo bi da krene gradnja Kulturne stanice, saznaje 021.rs.

Ovaj objekat bi se gradio na mestu gde se danas nalazi montažni objekat u Čenejskoj 54, koji koristi lokalna mesna zajednica i Klub penzionera.

Zapravo, radi ce o parceli na uglu Čenejske i Ritske ulice od 2.500 kvadrata, koja će biti očišćena od montažnog objekta i potom će tu nići Kulturna stanica „Slana bara“, u vidu prizemne zgrade, od oko 760 kvadrata, a na adresi pored, u Čenejskoj 52 u drugom montažnom objektu i dalje će se nalaziti stanica policije.

Kako 021.rs saznaje, procenjena vrednost izgradnje Kulturne stanice je 60,8 miliona dinara i Uprava za imovinu i imovinsko-pravne poslove je raspisala tender za izbog izvođača radova.

Kako je građevinska dozvola za izgradnju grada izdata u martu, ukoliko javna nabavka uspe, još jedna Kulturna stanica koja se planira u sklopu održavanja Evropske prestonice kulture 2021. godine bi počela da se gradi.

IZVOR021
PODELI
Prethodni članakZa izbegličke porodice u planu izgradnja 958 stanova
Sledeći članakSaobraćaj umerenog intenziteta, bez zastoja
Avatar
Radio Delta, poseduje dozvolu za rad kao jedina regionalna radio stanica u AP Vojvodini na 89,5 mhz, a koja kao takva zonom rada obuhvata regiju Srema i Bačke gde pripada i Novi Sad. Naša pokrivenost je Južnobački okrug, Srem i veći deo Mačve. Program Delta radija prema istraživanju javnog mnjenja i analizama slušanosti svakodnevno prati preko 180.000 građana Novog Sada i regije (oba pola , pretežno urbane populacije)

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde