Univerzitet Privredna akademija dobitnik zlatnog pehara na Sajmu obrazovanja

Univerzitet Privredna akademija predstavio se i na ovogodišnjem sajmu obrazovanja „Putokazi“ u Novom Sadu, gde su osvojili zlatni pehar za kvalitet u obrazovanju.

Stručni žiri procenio je da je ovaj prvi akreditovani  Univerzitet u Vojvodini, svojim  spektrom visokokvalitetnih studijskih programa, zaslužio da se ove godine nađe među najboljima.

U sastavu Univerziteta Privredna akademija u Novom Sadu nalaze se četiri akreditovana Fakulteta: Pravni fakultet za privredu i pravosuđe u Novom Sadu , Fakultet za ekonomiju i inženjerski menadžment , Stomatološki fakultet u Pančevu i  Fakultet za primenjeni menadžment, ekonomiju i finansija u Beogradu.  Svim srednjoškolcima i  budućim studentima ovaj univerzitet može da  ponudi širok dijapazon zanimanja, koja su usklađena sa današnjim tržištem rada.

Strateško opredeljenje Univerziteta je da se u potpunosti osposobi da može da odgovori na sve izazove novog vremena i da izgradi poziciju jedne od vodećih obrazovnih i naučnih institucija u ovom regionu. Veliki broj mladih i perspektivnih nastavnika i saradnika garant su  razvoja Univerziteta i u budućnosti.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde