Uklanjanje deponije na Klisi

Novosadski Gradski odbor Zelene stranke u saradnji sa Javnim komunalnim preduzećem ,,Čistoća“ – Novi Sad započeo je akciju uklanjanja divlje deponije u gradskom naselju Klisa, na Temerinskom putu . Ovo je samo jedna u nizu predstojećih zajednički planiranih akcija čišćenja grada.

Prema rečima direktora JKP „Čistoća“, Vladimira Zelenovića, to preduzeće će uvek podržati ovakve akcije jer one doprinose poboljšavanju uslova života svih Novosađana.

Mi svake godine na teritoriji Novog Sada uklonimo više hiljada divljih deponija. Govorimo o hiljadama kubika smeća. Takođe, redovno apelujemo na sugrađane da ih ne prave i da smeće odlažu u kontejnere i druge posude namenjene za to. Nažalost, još uvek ima onih nesavesnih koji se o takve apele oglušuju i koji ugrožavaju svoju okolinu. Svakodnevno radimo na tome da grad održavamo čistim i urednim i u tom poslu očekujemo pomoć svih Novosađana“. – dodao je Zelenović.

Slobodan Cvetković, predsednik novosadskog Gradskog odbora Zelene stranke, objašnjava da se ovaj problem uspešno može rešiti jedino dobrom saradnjom sa državnim institucijama.

“ Ovo je samo jedan deo grada koji je očišćen. Tu smo počeli, ali nikako nemamo nameru da se tu i zaustavimo. Stalnim trudom, radom i zalaganjem članova novosadskog gradskog odbora dokazujemo da Zelena stranka čini sve da poveća kvalitet života naših sugrađana. – ističe Cvetković.

Izvor:RTV

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde