Ugledni britanski list The Guardian uvrstio je Jahorinu na listu deset najboljih evropskih malih ski centara.

Sećate li se sarajevske olimpijade? Njene staze još uvijek postoje i sada su modernizovane”. Ovako počinje opis Jahorine koju je Guardian stavio na listu deset najboljih evropskih malih ski centara.

Doletite u Sarajevo odakle vas do Jahorine deli samo kratki planinski put. Petodnevna propusnica košta svega 100 eura, hrana i piće su dobri i jeftini, a ljudi su fini i ljubazni. Iako se može organizovati aranžman, nije previše komplikovano i svoj boravak na Jahorini možete organizovati sami, piše Guardian.

Ovaj britanski list stavio je Jahorinu u društvo skijališta kao što si italijanski Abetone i Madesimo, slovenačko Pohorje, bugarsko Pamporovo, francuski Termignon i La Norma, češki Haračov, austrijski Niederau i Grandvalira u Andori.

Ovakva priznanja Olimpijskom centru Jahorina daju dodatnu obavezu da svoju turističku ponudu upotpuni i učini maksimalne napore da očekivanja inostranih gostiju budu ispunjena, i u poslednje vreme sve česšće nadmašena, prilikom dolaska ovu olimpijsku planinu.

PODELI
Prethodni članakProgram podrške zapošljavanja mladih u Olimpijskom centru Jahorina
Sledeći članakIzmenjeno radno vreme Stopića pećine
Avatar
Radio Delta, poseduje dozvolu za rad kao jedina regionalna radio stanica u AP Vojvodini na 89,5 mhz, a koja kao takva zonom rada obuhvata regiju Srema i Bačke gde pripada i Novi Sad. Naša pokrivenost je Južnobački okrug, Srem i veći deo Mačve. Program Delta radija prema istraživanju javnog mnjenja i analizama slušanosti svakodnevno prati preko 180.000 građana Novog Sada i regije (oba pola , pretežno urbane populacije)

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde