Teži udes kod Veternika, starija žena oborena u Rumenačkoj

hitnapomocns.org

U danu za nama bilo je šest udesa na novosadskim ulicama, ali samo u dva je bilo povređenih, kažu ovog jutra u novosadskoj Hitnoj pomoći.

Portparolka Hitne pomoći, dr Ivana Ramović navodi za 021 da su jednu ozbiljnu intervenciju imali nešto pre 16 časova, na Novosadskom putu u pravcu ka Veterniku, kada je u sudaru tri vozila teže povređen jedan, a lakše dva putnika.
Teške povrede zadobio je 52-ogodišnji muškarac, kojem su povređeni glava, vrat, levo rame i levo koleno. Lekarska ekipa zbrinula ga je na licu mesta i prevezla u Urgentni centar na hirurgiju, u svesnom stanju. Lakše povrede zadobili su 48-ogodišnja putnica i 56-ogodišnji putnik, koji su zbrinuti na licu mesta.
Oko 17:30h je 72-ogodišnja žena koja je išla peške oborena u Rumenačkoj ulici, u blizini ambulante. Kako dodaje dr Ramović, ona je zadobila povredu glave i potiljka, a požalila se i na povredu na desnom kuku, te ju je lekarska ekipa u svesnom stanju prevezla u Urgentni centar na dalju dijagnostiku.
IZVOR021
PODELI
Prethodni članakTetke su nezamenljive kraljice
Sledeći članak„Budi i ti EKO“ sutra u Eđšegu
Avatar
Radio Delta, poseduje dozvolu za rad kao jedina regionalna radio stanica u AP Vojvodini na 89,5 mhz, a koja kao takva zonom rada obuhvata regiju Srema i Bačke gde pripada i Novi Sad. Naša pokrivenost je Južnobački okrug, Srem i veći deo Mačve. Program Delta radija prema istraživanju javnog mnjenja i analizama slušanosti svakodnevno prati preko 180.000 građana Novog Sada i regije (oba pola , pretežno urbane populacije)

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde