Teens night u Cineplexx Promenadi uz poklone i sjajan triler „Escape room“

Triler „Escape Room“ dolazi na veliko platno bioskopa Cineplexx Promenada i to u okviru Teens night događaja zakazanog za četvrtak, 31. januar od 20 časova. Karte su već u prodaji na blagajni bioskopa.

Ljubiteljima trilera garantujemo uživanje u sjajnom filmu, a tri najsrećnija zaljubljenika zagonetki u bioskopu Cineplexx Promenada, Room Escape će obradovati poklon vaučerom za pravi escape izazov, dok će svi posetioci moći da ostvare 10% popusta za room escape avanturu.

Stidljiva učenica fizike Zoja, buntovnik Ben, mladi trgovac Džejson, ratna veteranka Amanda, bivši rudar Majk i zaljubljenik u koncept „Escape Room“ Deni istovremeno dobiju na poklon specijalnu kutiju – slagalicu. Pošto su uspeli da je slože, otvara im se trag koji ih vodi u „Escape Room“ i otvara im priliku da osvoje 10 000 dolara ukoliko uspešno reše sve zagonetke. Ali kada Ben pokuša da izađe iz sobe na pauzu da kratko zapali cigaretu, shvati da su vrata zaključana i da je igra već počela. Uđite u igru kao nikada pre i otkrijte tamnu istinu koja ih sve povezuje.

Glavne uloge u filmu tumače: Debora An Vol, Tajler Labin i Tejlor Rasel. Režiju ovog napetog trilera potpisuje Adam Robitel.

 

Trejler filma „Escape Room“ – https://youtu.be/vn3OqyKfLzk

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde