SVETSKI SPEKTAKL POVODOM OTVARANJA SKI SEZONE NA JAHORINI UZ KONCERT BRITANSKE POP LEGENDE BRAJANA FERIJA!

7. decembra 2019. godine Jahorina će, povodom otvaranja nove ski sezone 2019/2020, ugostiti Brajana Ferija – zvezdu svetskog kalibra.
„Veliki koncert na Jahorini, svetska zvezda i olimpijska planina. Jahorina ponovo sija olimpijskim sjajem i bićemo domaćini velike pop legende kao što to i dolikuje ovoj planini. Cilj nam je da Jahorinu i ovu zemlju predstavimo u najboljem svetlu, a najbolji način za to je upravo event marketing. Želimo da prva asocijacija na nas u svetu bude dobra zabava, odlično skijanje i bogata turistička ponuda, a ne rat i negativna dešavanja koja su nažalost obeležila devedeste godine  i od tad stvaraju negativnu i iskrivljenu sliku o BiH. Prva smo planina u regionu koja organizuje koncerte svetskih razmera i radi promociju na svetskom nivou. Želimo da svi čuju za Jahorinu i uvere se u domaćinski pristup i ponudu ski centra koji je rame uz rame sa Evropskim ski destinacijama“ izjavio je Dejan Ljevnajić, direktor OC Jahorina.

Brajan Feri, britanska pop legenda, kojeg krasi orginalna vokalna briljantnost i elegancija koja inspiriše sve generacije, izvešće brojne klasične hitove iz njegovog solo repertoara i diskografije grupe “Roxy Music”, među kojima su „Let’s Stick Together”, „Slave to Love”, „Don’t Stop The Dance”, “Kiss and Tell”, „Love Is The Drug”, „These Foolish Things”, „Price of Love”, „I Put a Spell on You” i mnoge druge.

Čarobni zimski ambijent, hiljade blještavih lampica, raskošna scenografija i muzika koja nikog ne ostavlja ravnodušnim samo su neki od detalja koji vas očekuju.

Ulaznice su u prodaji od 14. oktobra na stranici kupikartu.ba i u hotelima Termag, Vučko i Lavina na Jahorini.

Link za kupovinu karata: https://www.kupikartu.ba/karte/event/4636/bryan-ferry

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde