Exitov „Festival 84“ na Jahorini počinje u četvrtak 15.marta a trajaće do nedelje 18.marta.

Olimpijski duh iz 1984.godine, biće oživljen na glavnoj festivalskoj bini  Olympic main stage, na kojoj će nastupiti neka od najvećih imena svetske elektronske scene. Osim glavne bine, posetioce Jahorine i ovog zimskog festivala očekuju nezaboravne žutrke na još ukupno  4 dnevne  i  noćne bine.

„Festival 84“ biće otvoren specijalnim događajem i dnevnom žurkom u četvrtak, dok u petak ujutro počinje prava olimpijska žurka koja će trajati neprestano sve do nedelje.

Karte za festival na Jahorini i dalje mogu da se nabave po promotivnoj ceni, a u organizacije zvanične turističke agencije Exit festival, Exit trip, svi posetioci do Jahorine iz Beograda i Novog Sada mogu da dođu organizovanim prevozom.

„Exit Freedom“ na Petrovaradinskoj tvrđavi počinje 12 .a trajaće do 15. jula, a još neka velika imena svetske muzičke scene potvrdilia su dolazak na ovogodišnji festival.

Exit polako otvara sezonu svojih festivala, a nakon Festivala 84 sve ljubitelje dobrih žurki očekuju  još 4 festivala: Sea Star u Hrvatskoj, Sea Dance u Crnoj Gori, Exit Freedom u Novom Sadu  i Exit Revolution u Temišvaru.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde