Ovim putem vas obaveštavamo o ponovnom održavanju pozorišne predstave, stand-up komedije, “SVE ŠTO STE HTELI DA ZNATE O DŽONIJU, A NISTE SMELI NIKAD DA GA PITATE“, u izvodjenju NIKOLE ĐURIČKA. Ovo je peto izvođenje ove predstave u Novom Sadu i to 20. FEBRUARA 2019 godine sa početkom od 21,00 sati u Velikoj dvorani “SRPSKOG NARODNOG POZORIŠTA“

Nikola  Đuričko kakvog do sada niste videli, a kojeg bi voleli da upoznate. Pored svih filmova, pozorišnih predstava, serija emisija… On je uvek DŽONI.  Šarmantni, duhoviti momak iz Beograda u čijem društvu je uvek veselo i zanimljivo.

Uživo sa scene SRPSKOG NARODNOG POZORIŠTA u Novom Sadu, Nikola će vam pričati zanimljive i duhovite priče vezane za njega i situacije u kojima se nalazio.

Šta sam morao da pevam u prvom razredu?

Kako sam izgubio četrdeset klinaca?

Za koliko sam prodavao putovanja na Havaje?

Zašto sam pao balet? Zašto sam nosio helanke?

Kako sam dobio dva nagradna izlaska u grad?

Kako se pravilno koristi kondom?

Šta nikada nemojte da stavljate u oči?

Sve ovo i još mnogo toga…

Garantujemo vam, i ovaj put fenomenalno veče prepuno dobrog humora i pozitivne energije, uz stvarno ekskluzivnu priliku da jednog od najpopularnijih glumaca današnjice, upoznate u opuštenoj atmosferi Stand Up nastupa.

Ulaznice za predstavu se mogu kupiti ‘’on line’’ i na blagajni ‘’SRPSKOG NARODNOG POZORIŠTA’’ po veoma pristupačnim cenama od 1.200,00 dinara za prvih dvanaest redova u parteru, 1.100,00 za ostalih šest i središnja mesta na balkonu i 1.000,00 za bočna sedišta na balkonu.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde