Šesta prolećna „Novosadska cvetna pijaca“ 17. i 18. maj 2019. godine na platou ispred SPENSa

Šesta prolećna „Novosadska cvetna pijaca“ 17. i 18. maj 2019. godine na platou ispred SPENSa

„Novosadska cvetna pijaca“, šesta po redu ovog proleća, će se održati u petak i subotu, 17. i 18. maja 2019. godine. Vreme je da iskoristimo proleće u potpunosti i da nabavimo sve što je potrebno kako bi naše vrtove, dvorišta, terase ili domove ukrasili i pripremili za leto.

Na „Novosadskoj cvetnoj pijaci“ se može pronaći raznovrsno sezonsko cveće, sadnice četinara i lišćara, perena, kaktusi, rasad, začinsko bilje, sobne vrste biljaka, oprema za sadnju i baštu. Nakon predaha od kupovine cveća, najbolje je svratiti i kupiti nešto slatko, slano ili zdravo, ručno proizvedeno i ukrasno.

Cilj organizovanja ovih manifestacija je da promovišemo male proizvođače i da im omogućimo da predstave svoje proizvode našim sugrađanima. Kroz ovakav vid promocije različitih profila izlagača i proizvođača, omogućavamo da unaprede svoju ponudu, plasiraju svoje proizvode, ostvare poslovnu saradnju sa ostalim proizvođačima i da promovišu svoju delatnost.
Pozivamo sve sugrađane i sugrađanke da nas posete na platou ispred SPENS-a u petak i subotu kako bi uživali u lepom vremenu, nabavili sve što im je potrebno za domove i na taj način doprinesu podizanju kulture sadnje i ozelenjavanja.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde