Sergej ostaje u Laciju

Srpski novinari koji su otputovali za Dansku da izveštavaju sa utakmice Crvene zvezde i Kopenhagena nisu ni u snu sanjali da će na Aerodromu „Nikola Tesla“ sresti, glavom i bradom, Sergeja Milinkovića-Savića. Reprezentativac Srbije i As Lacija je povređen i slobodan dan je iskoristio za boravak u Novom Sadu.

Pitanje svih pitanja za Sergeja, koji je u žurbi ipak zastao na minut, ukazujući poštovanje novinarima, bilo je u vezi sa prelaznim rokom. Da li ostaje u Laciju ili odlazi u Inter?

„Ostajem u Laciju“, bilo je sve što je na tu temu rekao srpski reprezentativac.

Očekuje da se brzo oporavi od povrede i vrati na teren za početak Serije A, kao i da Crvena zvezda i Partizan prođu svoje rivale.

„Nadam se da će Zvezda uspeti da prođe Kopenhagen, a Partizan da sačuva prednost iz Beograda u Turskoj. Navijam da prođu“.

Posebno je zadovoljan rezultatima Vojvodine na startu sezone, jer je njegov bivši klub lider Linglong Superlige.

„Prijatno su me iznenadili, igraju atraktivan i efikasan fudbal. Samo neka tako nastave“, zaključio je Sergej i otišao put Rima.

Sergej kaže da ostaje u Laciju, a „Gazeta delo sport“ da Inter ne odustaje od njegovog angažmana. Samo se prvo čeka prodaja Ikardija u Juventus za 60 miliona evra.

Navodno, taj novac bi Inter usmerio odmah u Rim za Sergeja, ali morao bi da doda još 20 miliona evra. Ipak, realnija je procena „Mesađera“ – da ostane do zime u Laciju, a onda ode u Mančester junajted, ako Englezi prodaju Pogbu.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde