Saradnja sa ski centrima Slovenije, Crne Gore i ZOI 84

Olimpijski centar Jahorina je potpisao Ugovor o saradnji za zimsku sezonu 2019/2020 sa Skijalištima Crne Gore (Kolašin, Durmitor, Vučje), Skijalištima Slovenije ( Mariborsko Pohorje, Rogla, Golte, Krvavec, Stari Vrh, Vogel, Kranjska Gora, Kanin i Cerkno) i ZOI’84 (Bjelašnica).

Vlasnici sezonskih ski karata kupljenih u OC Jahorina, stiču pravo na korištenje tri dana uzastopnog besplatnog skijanja  u Skijalištima Crne Gore i Slovenije i obrnuto.

Vlasnici sezonskih karata kupljenih u OC Jahorina, stiču pravo na korištenje tri dana uzastopnog besplatnog skijanja  na Bjelašnici, dok vlasnici sezonskih ski karata kupljenih u ZOI’84 , stiču pravo na korištenje dva dana uzastopnog besplatnog skijanja na Jahorini.

Vlasnici sezonskih ski karata su dužni na blagajni skijališta gdje su kupili sezonsku ski kartu preuzeti ovjeren vaučer i isti sa kopijom ski karte i ličnog dokumenta predati u ski centru u kome žele iskoristiti pravo na besplatno skijanje.

PODELI
Prethodni članakBolmanska ulica bez vode
Sledeći članakRekordan broj skijaša na Torniku
Avatar
Radio Delta, poseduje dozvolu za rad kao jedina regionalna radio stanica u AP Vojvodini na 89,5 mhz, a koja kao takva zonom rada obuhvata regiju Srema i Bačke gde pripada i Novi Sad. Naša pokrivenost je Južnobački okrug, Srem i veći deo Mačve. Program Delta radija prema istraživanju javnog mnjenja i analizama slušanosti svakodnevno prati preko 180.000 građana Novog Sada i regije (oba pola , pretežno urbane populacije)

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde