Saobraćaj umerenog intenziteta, bez zastoja

Jagodina, 4. avugsta 2018.- Na medjunarodnom autoputu Beograd- Nis, kroz Pomoravlje izmedju Jagodine i Cuprije, kolona vozila veceras je duga oko 14 kilometara i svakog casa je sve duza. Iz pravca Beograda, kolona se formira oko kilometar od ulaza u Jagoodinu, rekli su vozaci Tanjugu, na ulazu na naplatnu rampu u Jagodini, gdje je kolona vozila takodje dugacka. FOTO TANJUG/ DUSAN ANICIC/ nr

Saobraćaj je umerenog inteziteta van gradova u Srbiji, vanrednih zastoja na glavnim putevima nema, a bez zadržavanja se prolazi i na naplatnim rampama, saopštio je jutros AMSS.

Upozorava se da vidljivost u pojedinim krajevima može biti smanjena zbog jutarnje magle ili sumaglice, pa se vozačima savetuje da opreznije voze na putevima pored reka u kotlinama ili preko planinskih prevoja.

Teretna vozila na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu iz zemlje, čekaju pet sati, na Kelebiji tri sata, a Horgošu 90 minuta.

Prema poslednjim informacijma Uprave granične policije, na putničkim terminalima na graničnom prelazu Gostun na ulazu u zemlju, pojačan je saobraćaj, a čekanja oko 30 minuta.

Na ostalim GP nema dužih zadržavanja.
Prema poslednjim informacijama „Puteva Srbije“ nema zadržavanja na naplatim stanicama.

IZVORTanjug/RTV
PODELI
Prethodni članakUskoro počinje gradnja Kulturne stanice „Slana bara“
Sledeći članakŠta treba da sadrži putna apoteka?
Avatar
Radio Delta, poseduje dozvolu za rad kao jedina regionalna radio stanica u AP Vojvodini na 89,5 mhz, a koja kao takva zonom rada obuhvata regiju Srema i Bačke gde pripada i Novi Sad. Naša pokrivenost je Južnobački okrug, Srem i veći deo Mačve. Program Delta radija prema istraživanju javnog mnjenja i analizama slušanosti svakodnevno prati preko 180.000 građana Novog Sada i regije (oba pola , pretežno urbane populacije)

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde