Saobraćaj umerenog intenziteta, bez zastoja

Jagodina, 4. avugsta 2018.- Na medjunarodnom autoputu Beograd- Nis, kroz Pomoravlje izmedju Jagodine i Cuprije, kolona vozila veceras je duga oko 14 kilometara i svakog casa je sve duza. Iz pravca Beograda, kolona se formira oko kilometar od ulaza u Jagoodinu, rekli su vozaci Tanjugu, na ulazu na naplatnu rampu u Jagodini, gdje je kolona vozila takodje dugacka. FOTO TANJUG/ DUSAN ANICIC/ nr

Saobraćaj je umerenog inteziteta van gradova u Srbiji, vanrednih zastoja na glavnim putevima nema, a bez zadržavanja se prolazi i na naplatnim rampama, saopštio je jutros AMSS.

Upozorava se da vidljivost u pojedinim krajevima može biti smanjena zbog jutarnje magle ili sumaglice, pa se vozačima savetuje da opreznije voze na putevima pored reka u kotlinama ili preko planinskih prevoja.

Teretna vozila na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu iz zemlje, čekaju pet sati, na Kelebiji tri sata, a Horgošu 90 minuta.

Prema poslednjim informacijma Uprave granične policije, na putničkim terminalima na graničnom prelazu Gostun na ulazu u zemlju, pojačan je saobraćaj, a čekanja oko 30 minuta.

Na ostalim GP nema dužih zadržavanja.
Prema poslednjim informacijama „Puteva Srbije“ nema zadržavanja na naplatim stanicama.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde