Sajam zapošljavanja danas na Spensu

Novi Sajam zapošljavanja održaće se u četvrtak, 22. juna, u Zapadnom holu Spensa, u organizaciji Grada i novosadske filijale NSZ.

Učešće na sajmu potvrdilo je 57 poslodavaca, koji su prijavili više od 1.800 slobodnih radnih mesta u medicinskoj, komercijalnoj, trgovačkoj, elektrotehničkoj, mašinskoj, saobraćajnoj, grafičkoj i tekstilnoj struci.
Najveću šansu da pronađu posao imaju radnici u proizvodnji, službenici fizičkog obezbeđenja, prodavci, fizički radnici, vozači i magacioneri, a priliku će dobiti i informatičari, šumarski inženjeri, farmaceuti, bravari, savetnici u osiguranju, komercijalisti, krojači, kuvari, mesari, stolari, električari, operateri na CNC mašinama, higijeničari…
Pored poslodavaca, prvi put na sajmu, srednje škole iz Novog Sada će predstaviti svoje modele programa za prekvalifikaciju i dokvalifikaciju. Neke od obrazovnih institucija koje su potvrdile učešće su medicinske škole “7. april” i “Hipokrat”, Srednja škola “Sveti Nikola”, Prva privatna srednja optičarska škola “Pašćan”, Srednja stručna škola “Krug”, Elektrotehnička škola “Mihajlo Pupin”, “Smart” i Srednja mašinska škola.
Poželjno je da oni koji su u potrazi za poslom ponesu više primeraka svoje radne biografije.
Sajam počinje u 10 i traje do 15 časova.
Izvor: 021

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde