Sačuvaj 2020 ulaznicu i otključaj iznenađenja i pogodnosti!

EXIT će se u 2021. godini na Petrovaradinskoj tvrđavi održati od 8. do 11. jula u svojoj punoj snazi, a već imamo potvrđena i prva imena koja predvode David Guetta, DJ Snake, Eric Prydz b2b Four Tet, Tyga, Boris Brejcha, Metronomy, Dax J b2b Kobosil, Sepultura uz još dvadesetak sjajnih izvođača!

Postoji mnogo dobrih razloga zašto treba da sačuvaš već kupljenju 2020 ulaznicu za EXIT 2021!

Sa EXIT 2020 ulaznicom na letnje festivale 2021

Svi koji sačuvaju kupljenu EXIT 2020 ulaznicu i iskoriste je za EXIT 2021 dobijaju besplatnu ulaznicu za morske festivale iz EXIT festivalske porodice, Sea Star festival u Hrvatskoj i Sea Dance festival u Crnoj Gori 2021. Na Sea Star festivalu koji će se održati od 27. do 29. maja 2021. nastupiće Cypress Hill, Amelie Lens, Dubioza Kolektiv, Umek i mnogi drugi.

Okej je predomisliti se

Ako zadržiš ulaznicu, prolaziš mnogo povoljnije nego da je vratiš, pa se predomisliš i ponovo je kupiš, jer će cene od 8. avgusta biti više. Ujedno, tvoja već kupljena ulaznica sadrži najmanje 50% popusta u odnosu na finalnu cenu!

Super nagrade

Zadržavanjem ulaznice otvaraš mogućnost osvajanja jedne od brojnih nagrada, a one su backstage tour i pass za pristup bini Dance Arene, upgrade regularne na VIP ulaznicu, merch paketi, EXIT majice i, pazi sad – doživotna ulaznica za EXIT festival!

Popust na merch

Apsolutno svi koji zadrže ulaznicu dobijaju čak 20% popusta na EXIT merch po sopstvenom izboru.

Rođendan je rođendan

EXIT 2021 će biti proslava dve decenije postojanja Exita i biće epic! Već je potvrđena većina izvođača zbog kojih si kupio/la ulaznicu, ali ovo je tek početak – ima ih mnogo koje ćemo tek objaviti! Sigurni smo da nam u julu sledeće godine stiže najjači EXIT do sada!

REFUNDACIJA

U slučaju da nikako ne možeš da budeš deo jubileja sledeće godine, naravno, imaš pravo da refundiraš novac za EXIT 2020 ulaznice kupljene isključivo na zvaničnim prodajnim mestima.

Uskoro sledi više informacija o refundaciji novca za smeštaj rezervisan putem EXIT Tripa, zvaničnog EXIT turističkog servisa.

Prvi korak je pronalaženje države i prodajnog partnera kod kojeg je ulaznica kupljena, kao i mehanizam refundacije koji diktiraju zakoni svake države.

Srbija, Slovenija, Hrvatska, BIH, Crna Gora, Makedonija, Bugarska, Rumunija, Turska, Mađarska

Proces refundacije započinje 10. avgusta, kada će ovde biti objavljene detaljne informacije o tome kako je ostvariti.

Međunarodno tržište

Svi kupci ulaznica putem prodavaca Exitfest International (Ticket Arena), Festicket, Germany (Reservix), The Netherlands & Belgium (Ostfest / Paylogic), Russia (Ticket Arena), France (See Tickets), Czech and Slovakia (Ticketmaster), Spain (Wegow), Greece (Viva Greece) dobiće u narednim danima sve informacije oko mogućnosti refunda na mail. Molimo te da proveriš svoj mail i junk/spam foldere.

Svima hvala na razumevanju! Vidimo se na velikoj proslavi sledećeg jula!

 

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde