Razgledanje Novog Sada uskoro iz dabl-dekera

Domaći i strani posetioci, ali i svi građani, uskoro će imati mogućnost da zanimljive lokacije, ulice, institucije i ustanove u gradu razgledaju vozeći se u crvenom dabl-deker autobusu, koji bi već početkom leta trebalo da postane deo redovne turističke ponude Novog Sada.

Vožnja autentičnim oldtajmerom „London transporta“ marke RM-83 trajaće oko 50 minuta, a svi putnici moći će uživo ili preko tonskog snimka na srpskom i engleskom jeziku da slušaju priče turističkog vodiča o znamenitostima grada. Planirano je da razgledanje grada autobusom na sprat, koji ima 46 sedišta, bude organizovano subotom i nedeljom, bez obzira na broj prijavljenih putnika, uz mogućnost organizovanja polazaka radnim danima na upit.

Vožnja autentičnim oldtajmerom „London transporta“ marke RM-83 trajaće oko 50 minuta, a svi putnici moći će uživo ili preko tonskog snimka na srpskom i engleskom jeziku da slušaju priče turističkog vodiča
Autobuska karta za odrasle biće 500 dinara, za decu od tri do 12 godina 300, a za mališane do tri godine vožnja će biti besplatna. Ceo projekat biće promovisan na društvenim mrežama i u medijima, a recepcije i turističko-informativni pultovi trebalo bi da dobiju prospekte i brošure o vožnji crvenim autobusom

Autobus je dugačak svega oko osam metara i težak oko sedam i po tona, a pošto je visok više od četiri metra, ruta kojom će voziti turiste testirana je unapred, pa osim krošnji na drveću, većih prepreka za njegovu maršrutu nema.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde