Rasprodate karte za premijeru predstave „Antigona“ u SNP-u

Veliko interesovanje zavladalo je u Novom Sadu za novu predstavu Srpskog narodnog pozorišta „Antigona 1918“, reditelja Milana Neškovića, prema tekstu Maje Todorović.

Karte za premijeru već su rasprodate, ali oni koji nisu stigli da ih kupe, to mogu učiniti već za prvu reprizu, u petak,25. januara na kojoj će pre predstave biti upriličeno uručenje nagrade „Predrag Peđa Tomanović“ koju su ove godine poneli Mia Simonović, Vukašin Ranđelović i Ivana Pančić.

Subotnje veče, takođe može biti rezervisano za pozorište jer je druga repriza ove već popularne predstave zakazana za 26. januar.

Već poznatu, uigranu ekipu čine Milica Grujičić koja tumači ulogu Antigone, Nenad Pećinar ovoga puta našao se u ulozi Kreonta, Tanja Pjevac tumači lik Ismene, Branislav Jerković tumači ulogu Hemona, Milan KovačevićTiresija, dok Sanja Mikitišin igra Euridiku. U ulozi Hora, prvo kao u oličenju antičkog hora, zatim vojske iz 1918,  kao i predstavnika naroda danas pojavljuju se Vukašin Ranđelović, Dragan Kojić, Jovana Pleskonjić, Marko Savković i Aleksandra Pejić.

PODELI
Prethodni članakGorući problem društva – odliv mozgova
Sledeći članakKanadska istraživačka firma: Jug Srbije leži na srebru i zlatu
Avatar
Radio Delta, poseduje dozvolu za rad kao jedina regionalna radio stanica u AP Vojvodini na 89,5 mhz, a koja kao takva zonom rada obuhvata regiju Srema i Bačke gde pripada i Novi Sad. Naša pokrivenost je Južnobački okrug, Srem i veći deo Mačve. Program Delta radija prema istraživanju javnog mnjenja i analizama slušanosti svakodnevno prati preko 180.000 građana Novog Sada i regije (oba pola , pretežno urbane populacije)

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde