Prvi SEE-IT Samit od 7. do 9. novembra na Novosadskom sajmu

SEE-IT Samit, prvi međunarodni sajam informacionih tehnologija I komunikacije u Srbiji, biće održan od srede 7. do petka, 9. novembra u Hali “Master” i Kongresnom centru Novosadskog sajma.

U izložbenom segment predstavljaju se kompanije iz 14 zemalja. Pored toga biće održano i 15 konferencija, radionica i panel diskusija na kojima će vrhunski stručnjaci govoriti o najaktuelnijim I najznačajnijim temama  koje se tiču informacionih tehnologija i komunikacije.

Na SEE-IT Samitu, biće ponuđena optimalna rešenja za povezivanje, digitalizaciju, automatizaciju I zaštitu svih segmenata poslovanja. Akcenat je na tome da se informacione tehnologije koriste u cilju ostvarivanja punog poslovnog potencijala.

Ovu manifestacija organizuje ResEnva Consulting sa ciljem da Novi Sad, kao novi IT centar regiona, postane mesto povezivanja i razmene iskustava I resursa kompanija u oblasti informaciono komunikacionih tehnologija iz cele Evrope.

 

Ovaj sajam pored toga što je prilika predstavnicima srednjih i velikih preduzeća da usvoje nešto novo, prilika je i za student i pionire u IT sektoru.

 

Cena dnevne ulaznice je 300 dinara. Učešće na većini konferencija je besplatno za posetioce, dok je za pojedine potrebna kotizacija, koja se kreće od 37 do 48 evra.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde