Proslava Dana Akademije umetnosti u NS

Akademija umetnosti Univerziteta u Novom Sadu nizom manifestacija obeležava ove godine 43 godine postojanja i aktivnog rada.

Tradicionalno, na Danu Akademije, koji će biti svečano upriličen u ponedeljak 24. aprila sa početkom u 12 časova u Multimedijalnom centru Akademije umetnosti, zvanicama sa Univerziteta u Novom Sadu, kao i sa srodnih institucija u zemlji i regionu obratiće se profesor Siniša Bokan, dekan Akademije umetnosti.

Kroz video prezentaciju prisutni će imati priliku da vide koji su to ključni događaji obeležili prethodnih godinu dana. Program će upotpuniti Hor Akademije umetnosti, studentkinja klavira Milica Marković koja će izvesti kompoziciju „Alborada del gracioso“ iz ciklusa „Ogledala“ Morisa Ravela kao i pozorište „Promena“ izvođenjem nekoliko scena iz predstave realizovane povodom drugog rođendana „Promene“.

Izvor: RTV

PODELI
Prethodni članakMenja se rasveta na Mostu slobode
Sledeći članakNA DANAŠNJI DAN 22.04
Avatar
Radio Delta, poseduje dozvolu za rad kao jedina regionalna radio stanica u AP Vojvodini na 89,5 mhz, a koja kao takva zonom rada obuhvata regiju Srema i Bačke gde pripada i Novi Sad. Naša pokrivenost je Južnobački okrug, Srem i veći deo Mačve. Program Delta radija prema istraživanju javnog mnjenja i analizama slušanosti svakodnevno prati preko 180.000 građana Novog Sada i regije (oba pola , pretežno urbane populacije)

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde