Javno komunalno preduzeće „Novosadska toplana“ Novi Sad Danas 9. oktobra JKP „Novosadska toplana“   počinje sa radovima na izgradnji vrelovodnog priključka za objekat u Hilandarskoj ulici broj 2.

Zbog pomenutih radova, za vreme trajanja radova privremeno će biti izmenjen režim saobraćaja u zoni radova.

Za vreme izvođenja radova zabranjuje se saobraćaj u delu Hilandarske ulice od broja 2 do raskrsnice sa Masarikovom ulicom, tako da će biti onemogućen ulaz u Hilandarsku ulicu sa Žitnog trga, kao i izlaz iz Hilandarske ulice prema Žitnom trgu i Masarikovoj ulici. Takođe, zabranjuje se skretanje iz Masarikove ulice levo ka Hilandarskoj ulici a iz smera Slovačke ulice Hilandarska ulica postaje slepa.

Radovi na navedenoj lokaciji će trajati do 31. oktobra 2019. godine i neće uticati na kvalitet isporuke toplotne energije tokom grejne sezone.

 

PODELI
Prethodni članakIskustva Petnice tražena u svetu
Sledeći članakDruga Evropa u Novom Sadu
Avatar
Radio Delta, poseduje dozvolu za rad kao jedina regionalna radio stanica u AP Vojvodini na 89,5 mhz, a koja kao takva zonom rada obuhvata regiju Srema i Bačke gde pripada i Novi Sad. Naša pokrivenost je Južnobački okrug, Srem i veći deo Mačve. Program Delta radija prema istraživanju javnog mnjenja i analizama slušanosti svakodnevno prati preko 180.000 građana Novog Sada i regije (oba pola , pretežno urbane populacije)

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde