Porodična kuća Tonija Soprana, čuvenog mafijaškog bosa iz HBO-ove serije, nudi se na tržištu nekretnina 20 godina nakon što je prvi put emitovana mnogima omiljena televizijska serija.

Peti i Viktor Rekja nude na prodaju svoju kuću u državi Nju Džerzi za 3,4 miliona dolara, prenosi Njujork tajms.

Na internet stranici „Zillow“ koja procenjuje vrednost nekretnina, kuća je procenjena na 1,53 miliona dolara, ali njeni vlasnici smatraju da će holivudska slava njihove imovine povećati potražnju, a i cenu nekretnine.

Kuća ima 520 kvadratnih metara. Čine je četiri spavaće sobe i četiri kupatila.

Seriju „Sopranovi“ voleli su i kritičari i publika, a snimljeno je šest sezona koje su emitovane između 1999. i 2007. godine.

Donela je slavu američkoj produkcijskoj kući HBO, koja je kasnije snimila serije poput „Bez oduševljenja, molim!“ (Curb Your Enthusiasm), „Žica“ (The Wire) i „Igra prestola“ (Game of Thrones).

Obožavatelji porodice Soprano iz Nju Džerzi i glave porodice, koju je igrao pokojni Džejms Gandolfini, sada imaju priliku da kupe kuću u kojoj su se odigrale brojne scene.

Po pisanju Njujork Tajmsa, glumačka ekipa tamo je snimila između 30 i 50 scena iz serije, uključujući i one iz pilot epizode. Ostatak snimanja odvijao se u replici studija.

Dom porodice Soprano postao je neslužbena turistička atrakcija, a Fejsbuk stranica kuće ima više od hiljadu poseta i dobija na hiljade lajkova.

Ponude vlasnicima zainteresovani kupci mogu dati do 21. juna.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde