U okviru ranije započetih radova Javnog komunalnog preduzeća „Novosadska toplana“ Novi Sad na Bulevaru cara Lazara, od Naučno-tehnološkog parka prema Tehnološkom fakultetu, od danas, 11. septembra 2019. godine, privremeno se menja režim saobraćaja u Ulici dr Sime Miloševića.
Prema Rešenju Gradske uprave za saobraćaj i puteve tokom izvođenja radova za saobraćaj će biti zatvorena Ulica dr Sime Miloševića u zoni raskrsnice sa Bulevarom cara Lazara, tako da će biti onemogućeno skretanje sa Bulevara cara Lazara u Ulicu dr Sime Miloševića i izlazak na Bulevar cara Lazara iz Ulice dr Sime Miloševića.

Privremena izmena režima saobraćaja će trajati do 23. septembra 2019. godine

PODELI
Prethodni članakSjajni Mitrović pogodio dva puta – Srbija slavila u Luksemburgu!
Sledeći članakDeo Bulevara Jaše Tomića bez vode
Avatar
Radio Delta, poseduje dozvolu za rad kao jedina regionalna radio stanica u AP Vojvodini na 89,5 mhz, a koja kao takva zonom rada obuhvata regiju Srema i Bačke gde pripada i Novi Sad. Naša pokrivenost je Južnobački okrug, Srem i veći deo Mačve. Program Delta radija prema istraživanju javnog mnjenja i analizama slušanosti svakodnevno prati preko 180.000 građana Novog Sada i regije (oba pola , pretežno urbane populacije)

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde