Prince – 1999

U saradnji sa The Prince Estate, Warner Records će 29. novembra reizdati čuveni Princeov album „1999„.

Reč je o velikom izdavačkom poduhvatu koji je objedinio sve Prinecove snimke nastale u periodu od novembra 1981. do januara 1983. godine. Prošlo je trideset i sedam godina od originalne objave albuma „1999„, koji je predstavljao prelomni momenat u Princeovoj karijeri. Zahvaljujući singlovima „1999“ i „Little Red Corvette“, taj album je postigao fantastičan uspeh i postao njegovo prvo mejnstrim izdanje.

Deluxe paket sadrži pet CD-ova i DVD (odnosno 10 vinila i DVD). Na njima je 35 do sada neobjavljenih pesama (i njihovih verzija) kao i snimak koncerta u Hjustonu (1982) koji je sada prvi put zvanično objavljen na DVD-u.

Sve pesme i snimci zabeleženi na ovom reizdanju još jednom podsećaju na Princeov fantastičan talenat i višeslojnost njegovog stvaralaštva.

PODELI
Prethodni članak„Iznad grada“ na vinilu
Sledeći članakOdigrana prva pozorišna predstava u Kulturnom centru Zlatibor
Avatar
Radio Delta, poseduje dozvolu za rad kao jedina regionalna radio stanica u AP Vojvodini na 89,5 mhz, a koja kao takva zonom rada obuhvata regiju Srema i Bačke gde pripada i Novi Sad. Naša pokrivenost je Južnobački okrug, Srem i veći deo Mačve. Program Delta radija prema istraživanju javnog mnjenja i analizama slušanosti svakodnevno prati preko 180.000 građana Novog Sada i regije (oba pola , pretežno urbane populacije)

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde