Pretprodaja ski karata za sezonu 2020/21

Olimpijski centar Jahorina najavljuje akcijsku pretprodaju karata za sezonu 2020/2021 koja će krenuti od 1. oktobra i trajaće mesec dana. Popust na ski karte će iznositi 15% i kupovina će biti moguća na prodajnim mjestima na Jahorini ali i putem webshopa Olimpijskog centra Jahorina. Popust važi na kategoriju pojedinačnih ski karata od minimalno šestodnevne ski karte. Cenovnik ski karata na sezonu 2020/21 moguće je videti OVDE

Web shop kreće sa radom od 30.9. od 00:00 časova dok će kupovina po akcijskoj ceni biti moguća na prodajnom mesto na kasi Poljice svaki dan od 09:00 do 15:00 časova.

Postoje dve opcije kupovine putem webshopa, skijaši dobijaju mogućnost da kupe željenu kartu online i preuzmu je na  pickup mjestu koje je predviđeno samo za tu namenu. Ukoliko posedujete Keycard od ranije moguće je uneti podatke sa karte i online je dopuniti za željene dane skijanja, ova opcija je najjednostavnija i podrazumeva direktan dolazak na stazu bez zadržavanja na prodajnim mjestima.

Pored niže cene ski karata ranija kupovina je poželjna i zbog zaobilaska čekanja u redu i gužvi na prodajnim mjestima. Savetujemo svima da planiraju svoj zimski odmor na vreme uživaju u pogodnostima koje nudi olimpijska planina.

 

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde