Preminuo i drugi migrant pronađen u cisterni

I drugi muškarac od četvorice pronađenih u praznoj cisterni u perionici u Futogu je preminuo, potvrđeno je danas Tanjugu u Kliničkom centru Vojvodine.

Iz KCV je saopšteno da je on preminuo tokom noći.

„U toku noći u Urgentnom centru KCV preminula je druga osoba od četvorice koji su pronađeni u besvesnom stanju sa znakovima toplotnog udara i hipoksije u cisterni. Dva pacijenta su i dalje u teškom stanju, nalaze se na Odeljenju intenzivne terapije UC pod stalnim lekarskim nadzorom“, saopšteno je iz te ustanove.

Juče je preminuo prvi migrant.

Četvoricu mlađih muškaraca pre dva dana pronašao je vozač kamiona, slovenačkih registarskih oznaka, kada je počeo da priprema kamion za pranje, u perionici u Futogu.

Kada je otvorio poklopac prazne cisterne ugledao je četvoricu muškaraca, koji su ležali u besvesnom stanju. Radnici perionice pokušali su da ih osveste polivajući ih vodom.

U novosadskoj policiji kažu da je utvrđeno da su dvojica muškaraca iz Avganistana, dok se nije utvrdilo državljanstvo druge dvojice.

PODELI
Prethodni članakLukovska Banja – Banje Srbije 2019.
Sledeći članak4. Takmičenje kućnih pivara 24. i 25. maja u Sokolskom domu
Avatar
Radio Delta, poseduje dozvolu za rad kao jedina regionalna radio stanica u AP Vojvodini na 89,5 mhz, a koja kao takva zonom rada obuhvata regiju Srema i Bačke gde pripada i Novi Sad. Naša pokrivenost je Južnobački okrug, Srem i veći deo Mačve. Program Delta radija prema istraživanju javnog mnjenja i analizama slušanosti svakodnevno prati preko 180.000 građana Novog Sada i regije (oba pola , pretežno urbane populacije)

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde