Premijerka na Sajmu poljoprivrede u Novom Sadu

Novi sad, 15. maja 2018. - Kombajn na novosadskom sajmu poljoprivrede. Memorandum o saradnji u oblasti poljoprivrede izmedju Srbije i Ujedinjenih Arapskih Emirata potpisali su danas srpski ministar poljoprivrede, sumarstva i vodoprivrede Branislav Nedimovic i ministar klimatskh promena i zivotne sredine UAE Tini El Zubeidi, na 85. medjunaridnom sajmu poljoprivrede. FOTO TANJUG/ RADE PRELIC/ bg

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić posetiće danas Međunarodni sajam poljoprivrede na Novosadskom sajmu.

Kako se navodi u saopštenju iz Vlade Srbije, Brnabić će danas u 15 časova s predsednikom pokrajinske vlade Igorom Mirovićem, ministrom poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Branislavom Nedimovićem, gradonačelnikom Novog Sada Milošem Vučevićem i direktorom Novosadskog sajma Slobodanom Cvetkovićem obići izlagače i upoznati se sa inovacijama u poljoprivrednoj proizvodnji.

Osim Francuske, koja je zemlja prijatelj sajma ove godine, objedinjenim nastupom ponudu će predstaviti i Austrija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Holandija, Italija, Izrael, Kina, Mađarska, Španija i Tunis.

Na Poljoprivredni sajam dolazi 1.500 izlagača iz 30 zemalja, a biće predstavljeni proizvodi i usluge iz još toliko država.

Veća je površina angažovanih izložbenih kapaciteta, tako da će posetioci moći da vide ponudu izlagača na 58.000 kvadrata, odnosno 11.000 zatvorenog i 47.000 kvadrata otvorenog izlagačkog prostora.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde