Premijera filma „Led“ održana u Areni cineplex

Ruski blokbaster „Led“, u kojem jednu od glavnih uloga igra naš glumac Miloš Biković, premijerno je sinoć prikazan u bioskopu Arena cineplex
Film reditelja Olega Trofima govori o devojci kojoj je ljubav pomogla da ustane iz invalidskih kolica i postane šampion sveta u klizanju.

Ovaj film napravio je već veliki uspeh u Rusiji i Kini, gde je prikazan u više od 25.000 bioskopa a simbolika leda u ovom filmu je višestruka.

Miloš Biković tumači lik negativca, za šta u dosadašnjem radu nije imao puno iskustva. On smatra da je moža teže tumačiti ulogu dobrice, nego negativca-ali da u svakom slučaju svaki glumac mora da opravda lik koji tumači. Ipak teži zadatak je bilo učenje klizanja, koji je, prema Bikoviću, možda jedan od najtežih sportova.

U jednom od filmova koje je snimio u Rusiji, sarađivao je i sa glumcem Antoniom Banderasom, koji ga je oduševio svojom opuštenošću i harizmom.

Film “Led” dobar je pokazatelj i primer da ,iako je holivudska produkcija mnogo skuplja i dominantnija, dobar film može naći svoj put do publike.

U glumačkoj ekipi osim Miloša Bikovića su i njegova devojka Aglaja Tarasova, koja tumači glavnu ulogu u ovom filmu i Aleksander Petrov.

Film “Led” se od danas nalazi na redovnom repertoaru bioskopa Arena ali i svih bioskopa u Srbiji.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde