Pozorišna predstava, tragi- komedija “PRAH“, u izvodjenju NATAŠE NINKOVIĆ I ZORANA CVIJANOVIĆA će se održati 2. MARTA 2018 godine sa početkom u 20,00 sati u “POZORIŠTU MLADIH“ u Novom Sadu.

Ova tragi-komedija govori o porodici koja živi na rubu siromaštva i slučajno dobija na lotou preko dva miliona. Supružnici šokirani činjenicom da su se preko noći obogatili pokušavaju da se dogovore šta će ubuduće raditi i kako će živeti. Međutim, prepliću se osećanja sreće i straha, uzbuđenja i razočaranja, ne uspevaju da usaglase svoje snove i potrebe da bi na kraju odlučili da se odreknu sreće koja im se dogodila jer ne znaju da igraju ulogu bogataša.

Uloge ŽENE I MUŠKARCA tumače NATAŠA NINKOVIĆ I ZORAN CVIJANOVIĆ, a likovi su bez imena, tako da bi ste ih mogli staviti bilo gde i u bilo koje vreme.

Ulaznice za predstavu se mogu nabaviti PUTEM PRODAJNE MREŽE GIGSTIXa, BLAGAJNI U PARISKOM MAGACINU I U KNJIŽARI MALA VELIKA KNJIGA U HOLU POZORIŠTA MLADIH, po veoma pristupačnim cenama od 1.100,00 dinara za parter i 900,00 dinara za sedišta na balkonu.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde