Pravna obuka sudskih veštaka na Pravnom fakultetu za privredu i pravosuđe

Sindikat sudskih veštaka Republike Srbije i Pravni fakultet za privredu i pravosuđe izradili su program osnovnog ciklusa edukacije pod nazivom „Pravna obuka sudskih veštaka“, koji za cilj ima da uz pomoć vikend kurseva dodatno edukuje sudske veštake po pitanju teorije i prakse iz oblasti prava.

Sindikat sudskih veštaka je organizacija koja je nastala 2013. godine, a jedan od glavnih ciljeva organizacije je svakako rad na standardima i obrazovanju sudskih veštaka. Jedan od planova koji sprovode zajedno sa Pravnim fakultetom za privredu i pravosuđe je i osnivanje obrazovnih trening centara širom Srbije.

PODELI
Prethodni članakJaja ofarbana na pari
Sledeći članakDa li ste (pre)dobar roditelj?
Avatar
Radio Delta, poseduje dozvolu za rad kao jedina regionalna radio stanica u AP Vojvodini na 89,5 mhz, a koja kao takva zonom rada obuhvata regiju Srema i Bačke gde pripada i Novi Sad. Naša pokrivenost je Južnobački okrug, Srem i veći deo Mačve. Program Delta radija prema istraživanju javnog mnjenja i analizama slušanosti svakodnevno prati preko 180.000 građana Novog Sada i regije (oba pola , pretežno urbane populacije)

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde