Poziv hotelijerima za učešće u letnjoj kampanji

Turistička organizacija Grada Novog Sada je sve vreme vanrednog stanja promovisala Grad i okolinu putem društvenih mreža. Veliki broj priča o istoriji Petrovaradinske tvrđave, znamenitim ženama i arhitekturi Novog Sada predstavljene su putem Fejsbuk i Instagram stranice TONS-a.
S obzirom na to da je vanredno stanje ukinuto i da je došlo do ublažavanja odredjenih mera, intenzivno se radi na novim promocijama i specijalnim ponudama kako bi se privukao što veći broj gostiju u naš grad. Činjenica je da je stanje u turizmu i turističkoj privredi ozbiljno narušeno i da je sada, više nego ikad, neophodno da zajedničkim snagama pokušamo da stanje vratimo na pređašnje. Stoga, ovim putem, pozivamo hotelijere Grada Novog Sada da se uključe u letnju kampanju koja će se sprovoditi tokom juna meseca, a po potrebi i tokom celog leta.
Pozivamo vas da nam posaljete svoje specijalne ponude “platis dve noci, trecu dobijes gratis” najkasnije do 25.05.2020. godine, a TONS će kreirati posebnu stranicu na sajtu www.novisad.travel gde ćemo objediniti sve ponude i tako ih učiniti dostupnijim našim gostima.

Preko društvenih mreža na kojima će biti predstavljena kampanja, preusmeravaće se akcija na posebnu stranicu TONS-a, a preko nje dalje ka sajtovima smeštajnih kapaciteta koji učestvuju u kampanji. Ova kampanja će pored društvenih mreža obuhvatiti promociju i putem portala i štampanih medija.
Kampanja će početi 01.06.2020. i obuhvatiće promociju grada i okoline, predloge kako provesti nekoliko dana u Novom Sadu, šta videti i posetiti.

Podsećamo vas i da je Novi Sad u sistemu vaučera i da možete da se prijavite na listu ugostitelja kod Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija
https://mtt.gov.rs/vauceri-za-odmor-u-srbiji/

Smatramo da je izuzetno važno da se svi zajedno predstavimo kao ozbiljna destinacija, te vas stoga pozivamo još jednom da se prikljucite ovoj kampanji.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde