Posetite turističke atrakcije Vojvodine putem društvenih mreža

Turistička organizacija Vojvodine je od početka vanrednog stanja u Republici Srbiji pokrenula projekat aktivne promocije turizma Vojvodine na društvenim mrežama. Svaki dan vas upoznajemo sa turističkim atrakcijama Vojvodine i vodimo u predele izuzetne prirodne lepote i bogatog kulturnog nasleđa.

U skladu sa tim, ako to već niste uradili, pozivamo vas da nastavite da nas pratite jer vas očekuje nova plovidba Panonskim morem. Na vama je da budete odgovorni, pribrani i solidarni tokom nam teškog predstojećeg perioda i da ubedite svoje voljene ukućane, prijatelje i roditelje da ostanu u svojim kućama.

Mi smo tu za vas da vas razveselimo, postavimo neki tradicionalni vojvođanski recept i odvedemo vas do neke čarde, salaša, hotela, restorana… upoznaćete naše znamenite ličnosti, dizajnere i preduzetnike natenane.. zato vas molimo još jednom da ostanete kod kuće i pomno nas pratite, a mi ćemo se narednih dana, pobrinuti za vaše virtuelno putovanje.

Za dobro svih budite u kući, a kad sve ovo prođe trk da obiđete ono što vam pokazali, pomozite vojvođansku turističku privredu, pa onda kažite jesmo li bili u pravu.

Instagramwww.instagram.com/vojvodina.travel/

Facebookwww.facebook.com/tovojvodine/

#ostanikodkuce #visitvojvodina #visitserbia #vojvodinatravel

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde