PORAST BROJA DOMAĆIH TURISTA U AVGUSTU MESECU U VOJVODINI

PORAST BROJA DOMAĆIH TURISTA U AVGUSTU MESECU U VOJVODINI
Prema zvaničnim podacima Republičkog zavoda za statistiku Vojvodinu je u avgustu posetilo 30.156 domaćih turista što je za čak 26,2% više u odnosu na isti period prošle godine. Veliki porast dolazaka i noćenja domaćih gostiju evidentiran je naročito u banjama Vrdnik ( 57,9% dolasci i 71,6% noćenja) i Kanjiža (24% dolasci i 39% noćenja). Više o statističkim podacima pogledajte ovde. 
DANI VOJVODINE U REPUBLICI SRPSKOJ
Turistička organizacija Vojvodine organizuje manifestaciju ’’Dani Vojvodine u Republici Srpskoj“, 8. oktobra 2020. godine. Manifestacija će otpočeti konferencijom za medije u četvrtak 8. oktobra, u 12 časova, u sali Gradske kuće u Zvorniku. Osim konferencije i okruglog stola nemenjenog privrednicima Republike Srpske i AP Vojvodine, u 16h na glavnom gradskom trgu biće upriličena prezentacija bogate turističke ponude Vojvodine, u vidu malog sajma za građane Zvornika. Više o nastupu pogledajte ovde.
JESEN U VOJVODINI 
Vojvodina kao turistička destinacija je atraktivna u svim godišnjim dobima, pa tako i jesen u Vojvodini nudi brojne mogućnosti za odmor. Manastiri kao svedoci istorije pričaju nam priču o minulim vremenima i burnim događajima koji su se odigravali na ovim prostorima. Jesen je takođe idealno godišnje doba da se krene vinskim putevima Vojvodine, kada su berbe grožđa u jeku, a ti slatki plodovi ravnice spremni za pripremu. Više o ponudi i konkretim predlozima za putovanje pogledajte ovde. 
OBELEŽEN SVETSKI DAN TURIZMA I DANI EVROPSKE BAŠTINE
Turistička organizacija Vojvodine predstavila je Vojvodinu kao atraktivnu turističku destinaciju u okviru Svetskog dana turizma  na Adi Ciganliji. Posetiocima je prezentovana celokupna turistička ponuda AP Vojvodine kroz deset različitih brošura, kao i učešće “Krancle” iz Čuruga, klastera “Deliblatska peščara, destilerija “Kalpak”  i Vinarije  “Tatalović” iz Vršca. Takođe, dan ranije održana je online konferencija povodom obeležavanja kulturne i turističke manifestacije “Dani evropske baštine” na kojoj je govorila direktorka Nataša Pavlović. Više o tome ovde.
ODMOR NA VOJVOĐANSKI NAČIN
Turistička organizacija Vojvodine je u avgustu mesecu pokrenula projekat na društvenim mrežama u okviru kojeg posetioce upoznaje sa turističkim atrakcijama u Vojvodini. Zaposleni u Turističkoj organizaciji Vojvodine  obilaze Vojvodinu i detaljno obaveštavaju sa terena kakve su mogućnosti odmora u različitim opštinama. Kroz sliku i tekstove  putujemo kroz različite destinacije. Dakle pratioci na društvenim mrežama, fejsbuk stranici Turističke organizacije Vojvodine i Instagram profilu Vojvodina.travel imaju priliku da dobiju informacije šta videti i kako kvalitetno provesti odmor na  određenoj lokaciji. Takođe sve ove i detaljnije informacije posetioci mogu dobiti na sajtu www.vojvodina.travel

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde