Podsticaj za mlade sportiste

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević primio je atletičarku Milicu Gardašević koja je krajem jula 2017. godine osvojila prvo mesto u skoku u dalј na prvenstvu Evrope za starije juniore u Grosetu (Italija). Milica trenira atletiku u AK „Vojvodina“ od svoje desete godine, i od početka je nagoveštavala veliki talenat svojim nastupima na atletskim takmičenjima.

Gradonačelnik je istakao da grad Novi Sad želi da pomogne i ohrabri sve sportiste, ne samo one koji su ostvarili uspeh u seniorskoj kategoriji, već i one koji tek treba da se predstave svetskim scenama. Pohvalivši Milicu Gardašević, rekao je da AK „Vojvodina“ daje sjajne ljude i sjajne sportiste i da bi svakavo trebalo stvoriti uslove za napredak kluba kako bi na najbolji način predstavljali sebe, svoj klub, naš grad kao i državu.

Milica Gardašević zahvalila se svima koji joj pružaju podršku, a posebno Gradu i Klubu.

Ove godine Milica je i definitivno pokazala da je vanserijski talenat i da je pred vratima blistave atletske karijere. Sa skokom od 6.56m, ona je u 2017. godini, u juniorskoj konkurenciji, lider na evropskim rang listama i plasirala se kao druga na svetskim rang listama.

Foto: Grad Novi Sad

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde