JKP „Parking servis“ je od 1. decembra svim korisnicima povlašćenih stanarskih parking karata omogućilo plaćanje ovih karata elektronskim putem. Plaćanje stanarske  karte na ovaj način, koja je inače najjevtinija u Srbiji i znosi 130 dinara na mesečnom nivou, naši sugrađani su prihvatili, jer izbegavaju gužve i ne gube vreme odlaskom do blagajne našeg Preduzeća, već to rade od kuće. Za samo nekoliko dana, eletronskim putem stanarsku kartu je kupilo preko 400 sugrađana.
Podsetićemo da se ovaj način plaćanja može obaviti odlaskom na sajt www.parkingns.rs, a onda na ePPK. Pozivju se građane da nastave sa elektronskim načinom plaćanja stanarske karte i podsećamo da svi oni koji stanuju u zoni naplate, a poseduju automobil na svom imenu i prijavljeni su na adresi na kojoj stanaju, ostvaruju pravo kupovine ove povlašćenje parking karte. Sve informacije se mogu dobiti i na tel. 472 41 40.

 

PODELI
Prethodni članakGogoljeva ulica bez vode zbog radova
Sledeći članakPobeda Partizana za oproštaj od Evrope
Avatar
Radio Delta, poseduje dozvolu za rad kao jedina regionalna radio stanica u AP Vojvodini na 89,5 mhz, a koja kao takva zonom rada obuhvata regiju Srema i Bačke gde pripada i Novi Sad. Naša pokrivenost je Južnobački okrug, Srem i veći deo Mačve. Program Delta radija prema istraživanju javnog mnjenja i analizama slušanosti svakodnevno prati preko 180.000 građana Novog Sada i regije (oba pola , pretežno urbane populacije)

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde