Odbornici danas o poslovanju gradskih preduzeća

Odbornici danas o poslovanju gradskih preduzeća

Like
483
0
petak, 07 jul 2017
NOVI SAD

Skupština grada danas će raspravljati o izveštajima o poslovanju javnih preduzeća za prošlu godinu, kao i o srednjoročnim i dugoročnim planovima njihovog razvoja do 2027. godine.

Odbornici će dati saglasnost i na izbor direktora sedam javnih preduzeća nakon javnih konkursa. Kao i na ranijim konkursima i ovaj put se ponovilo da su za direktore izabrane osobe koje su do sada bile vršioci dužnosti, odnosno stranke vladajuće koalicije su zadržale svoje ljude na tim pozicijama. Tako će Vladimir Zelenović voditi „Čistoću“, Miloš Egić „Gradsko zelenilo“, Nenad Barac „Informatiku“, Dušan Radojčić „Put“, Gvozden Perković „Vodovod“, Dušan Bajić „Tržnicu“, a Milan Jarić „Spens“.

Pred Skupštinom grada je i produženje važenja odluke o sufinansiranju boravka dece u privatnim vrtićima do kraja godine, kao i odluka o legalizaciji objekata u centru grada.

Na dnevnom redu su i tri urbanistička plana i to Telepa, bloka oko Masarikove ulice i bloka oivičenog Radničkom ulicom, Stražilovskom i Bulevarom cara Lazara.

Izvor:RTV

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *