Od srede elektronska naplata ulaza na Štrand

Ulaz na Štrand počeće da se naplaćuje u sredu, 17. maja, a novina je ta da će se naplata i kontrola karata od ove sezone obavljati elektronskim putem.

Za sezonsku kartu više neće biti potrebna fotografija, a ulaznice će biti izrađene odmah, za razliku od ranijih godina kada se čekalo do pet radnih dana. Prilikom ulaska na plažu vlasnici sezonskih karata moraće da se čekiraju na ulazu, a na izlazu raščekiraju, kako bi tog dana mogli ponovo da uđu na plažu.

Dnevne ulaznice važiće za jedan ulazak, a prilikom izlaska sa Štranda prestaje njihovo važenje.

Kako kažu u „Gradskom zelenilu“, uvođenjem elektronske naplate smanjiće se gužve na kapijama, a postići će se i ušteda u broju radnika, jer od sada više neće biti potrebno angažovanje osam radnika koji kontrolišu ulaznice na ulazima.

Dnevne ulaznice biće 50 dinara, sezonske 1.350, a sa popustom za đake, studente i penzionere 1.150 dinara. U cenu su uračunati i troškovi izrade. Deca do sedam godina ne plaćaju ulaz.

 

Izvor: 021

PODELI
Prethodni članak6 stvari za bolje varenje
Sledeći članakKako poboljšati cirkulaciju
Avatar
Radio Delta, poseduje dozvolu za rad kao jedina regionalna radio stanica u AP Vojvodini na 89,5 mhz, a koja kao takva zonom rada obuhvata regiju Srema i Bačke gde pripada i Novi Sad. Naša pokrivenost je Južnobački okrug, Srem i veći deo Mačve. Program Delta radija prema istraživanju javnog mnjenja i analizama slušanosti svakodnevno prati preko 180.000 građana Novog Sada i regije (oba pola , pretežno urbane populacije)

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde