Od četvrtka besplatno korištenje novog sadržaja za decu na platou Poljice

Olimpijski centar Jahorina od četvrtka, 28.12.2017. godine, pušta u pogon novu tjubing traku koja je sadržaj ski vrtića na platou Poljice. Nova tjubing traka će tokom prvog dana rada (28.12.2017. godine) biti dostupna svim posetiocima Jahorine za besplatno testiranje.

Aktuelan turističko rekreativni sadržaj planinskih turističkih destinacija namenjen je svim uzrastima a prvenstveno mlađoj populaciji. Može se koristiti za ski poligon kao i za sankanje na gumama po plastičnoj podlozi namenjenoj za tu vrstu aktivnosti. Dužina tjubing staze je oko 100 m i predstavlja odličan celogodišnji adrenalinski sadržaj.

Od petka 29.12.2017. godine skijašima i borderima će biti dostupna i staza „Prača“ – (šestosed Skočine). U toku novogodišnjih praznika skijalište Jahorina će raditi u punom kapacitetu.

Naučite da skijate i bordate lli usavršite svoju tehniku uz pomoć ski učitelja Ski škole “Bistrica”. Instruktore možete bukirati putem maila: skiskola@oc-jahorina.com i putem telefona na broj +387 65 182 343 ili na booking mestu na platou Poljice i u hotelu Bistrica.

Radno vreme skijališta je od 9 do 16 časova.

PODELI
Prethodni članakNaoblačenje uz povremenu kišu
Sledeći članakNA DANAŠNJI DAN 28.12.
Avatar
Radio Delta, poseduje dozvolu za rad kao jedina regionalna radio stanica u AP Vojvodini na 89,5 mhz, a koja kao takva zonom rada obuhvata regiju Srema i Bačke gde pripada i Novi Sad. Naša pokrivenost je Južnobački okrug, Srem i veći deo Mačve. Program Delta radija prema istraživanju javnog mnjenja i analizama slušanosti svakodnevno prati preko 180.000 građana Novog Sada i regije (oba pola , pretežno urbane populacije)

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde