Obilazak velikih investicionih radova Olimpijskog centra Jahorina

Ministarka za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju Republike Srpske gđa. Srebrenka Golić posetiće olimpijski Jahorinu  u okviru obilaska investicionih radova na ovoj planini. Planira se obilazak svih sedam značajnih infrastrukturnih projekata na planini. Prilokom posete pridružiće joj e direktor Olimpijskog centra Jahorina Dejan Ljevnaić i predsednik nadzornog odbora Nedeljko Elek.

Najveći i trenutno najznačajniji projekat trenutno je izgradnja prve kabinske gondole radnog naziva Javor Partizan, kojom će se kapiciteti skijališta povećati za 2.700 skijaa po satu, jedina instalacija koja će raditi i kada su jaki vetrovi i kada ne rade šestosedi.

Konferencija za novinare će se održati u utorak, 10. septembra u 13 časova u Ruskom domu na Jahorini.

PODELI
Prethodni članakPROŠIREN KAPACITET U OSNOVNOJ ŠKOLI „VUK KARADžIĆ
Sledeći članakNastavljen trend rasta broja turista na Zlatiboru
Avatar
Radio Delta, poseduje dozvolu za rad kao jedina regionalna radio stanica u AP Vojvodini na 89,5 mhz, a koja kao takva zonom rada obuhvata regiju Srema i Bačke gde pripada i Novi Sad. Naša pokrivenost je Južnobački okrug, Srem i veći deo Mačve. Program Delta radija prema istraživanju javnog mnjenja i analizama slušanosti svakodnevno prati preko 180.000 građana Novog Sada i regije (oba pola , pretežno urbane populacije)

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde