Novosadska premijera predstave „BOJE ŠTEKA“ u kojoj igraju Petar Strugar, Uroš Jovčić i  Đorđe Stojković, u režiji Slavena Saletovića, biće izvedena 10. FEBRUARA 2018. u 20,00 sati u Velikoj dvorani Pozorišta Mladih.

Beki, šifrovano ime – Crveni ………………. PETAR STRUGAR 

Propali vlasnik kioska brze hrane. Student Pravnog fakulteta, tek devet godina. Živi bez igde ikoga, kao podstanar. Ne izlazi iz kladionice. Dorćolac, bivši amaterski bokser. Samozvani, ali Šef grupe.

Trle, šifrovano ime – Plavi …………………. UROŠ JOVČIĆ Nastavnik Srpskog jezika, ostao bez posla kao tehnološki višak (mali fond časova). Ima ženu i dvoje dece. Beograđanin, ima o svemu žvaku – čitao negde.

Cvrle, šifrovano ime – Žuti ………………… ĐORĐE STOJKOVIĆ

Mašinski tehničar, ostao bez posla posle privatizacije velike firme u kojoj je radio. Živi sa ženom i troje dece i taštom i svastikom. Dete provincije, zanosi u dijalekt.

 

Tajkun, Šef, Gazda, Poštar, pas Rambo, Karabatić, žandarmerijski odred, komandir žandarmerijskog odreda – učestvuju, ali se ne pojavljuju…

Trojica sitnih „kriminalaca“, angažovana od viših nalogodavca, da odrade jedan dobro plaćen posao…Trojica autsajdera, neprilagođenih u vremenu tranzicije, liberalnog kapitalizma i sistemu koji ne funkcioniše… gde samo politika i kriminal obezbeđuju dovoljno para za noramaln život… Ulaze u avantiru, koja će ih (čini im se) dovesti do velike količine novca… Angažovani od mnogo većih ,,igrača,,… a nevešti na poverenom zadatku… dolaze do niza nepredviđenih situacija i događaja.

Hit komedija… autentičnih likova, komičnih situacija, duhovitog dijaloga… učiniće sve da vam ulepša veče i dobro nasmeje…

Ulaznice, po cenama od 1.100,00 dinara za parter, a 900,00 dinara za poslednja četiri reda partera i ceo balkon, možete nabaviti u knjižari ‘’MALA VELIKA KNJIGA“, u holu “POZORIŠTA MLADIH“, kao i kroz prodajnu “GIGSTIX“a.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde