Novosadska cvetna pijaca – poslednja u prolećnom ciklusu

Novosadska cvetna pijaca – poslednja u prolećnom ciklusu

„Novosadska cvetna pijaca“, poslednja ovog prolećnog ciklusa, će se održati u petak i subotu, 24. i 25. maja 2019. godine. Tokom ovog proleća smo imali promenljive vremenske (ne)prilike i u dogovoru sa našim izlagačima organizujemo poslednju „Novosadsku cvetnu pijacu“. Našim izlagačima, sugrađanima i sugrađankama želimo da se zahvalimo na poverenju i lepoj saradnji tokom ovih cvetnih manifestacija.

Na „Novosadskoj cvetnoj pijaci“ se može pronaći raznovrsno sezonsko cveće, sadnice četinara i lišćara, perena, kaktusi, rasad, začinsko bilje, sobne vrste biljaka, oprema za sadnju i baštu. Nakon predaha od kupovine cveća, najbolje je svratiti i kupiti nešto slatko, slano ili zdravo, ručno proizvedeno i ukrasno.

Cilj organizovanja ovih manifestacija je da promovišemo male proizvođače i da im omogućimo da predstave svoje proizvode našim sugrađanima. Kroz ovakav vid promocije različitih profila izlagača i proizvođača, omogućavamo da unaprede svoju ponudu, plasiraju svoje proizvode, ostvare poslovnu saradnju sa ostalim proizvođačima i da promovišu svoju delatnost.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde