Novi Sad dobija tržni centar vredan 100 miliona evra

Predstavnici kompanije „NEPI-Rockcastle“ koja je investitor budućeg najvećeg i najmodernijeg tržnog centra u regionu „Promenada Novi Sad“ prezentovali su pojedinosti vezane za tu značajnu investiciju, a zatim su zajedno sa gradonačelnikom Novog Sada Milošem Vučevićem položili vremensku kapsulu na mestu gde će se nalaziti novi tržni centar.

Vučević je tom prilikom istakao da se Novi Sad budi, gradi i širi i da to je znak da se ne bojimo promena.

Generalni direktor „NEPI-Rockcastle“ (New Europe Property Investments) Aleksandru Morar istakao je da će tržni centar koji se gradi u svojoj ponudi imati veliki izbor brendova i zabavnih sadržaja.

Aset menadžer za projekte u Srbiji te kompanije Jelena Jevremović, istakla je da će „Promenada Novi Sad“ za 25 odsto uvećati trenutno izgrađenu površinu tržnih centara u Srbiji, dodavanjem svojih 150.000 kvadratnih metara.

„Promenada Novi Sad“ na četiri nivoa maloprodajnog prostora i sa 1.500 parking mesta, biće najveći i najmoderniji tržni centar u Srbiji.

Kao takav, svakodnevno će privlačiti posetioce, nudeći jedinstvenu ponudu artikala kroz kombinaciju renomiranih internacionalnih i lokalnih brendova.

U izgradnju tržnog centra „Promenada Novi Sad“ kompanija „NEPI – Rockcastle“ investiraće preko 100 milioa evra.

Tokom zvanične ceremonije, gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević i predstavnici „NEPI – Rockcastle“ ostavili su svoje lične poruke u vremenskoj kapsuli uz naslovne stranice dnevnih novina kao pozitivnu poruku budućim generacijama.

Izvor: RTV

Foto: Grad Novi Sad

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde