Novi broj časopisa “Turistički svet”, na naslovnoj strani Novi Sad

Novi broj časopisa „Turistički svet“ prezentovan je na 41. Međunarodnom Sajmu turizma u Beogradu. Na naslovnoj strani ovog puta našao se centar Novog Sada. Ovako posebno mesto u ovom prestižnom časopisu koji se bavi turizmom i hotelijerstvom, Novi Sad je zaslužio time što je ove godine nosilac titule Evropska prestonica mladih, kao i time što je prema rečima glavne urednice časopisa Ljiljane Rebronje Novi Sad destinacija u razvoju.

Kao časopis koji se bavi savremenim hotelijerstvom, „Turistički svet“ donosi sve ono što je novo i aktuelno. Cilj i misija je pratiti trendove i ići u korak sa vremenom i svim dešavanjima.

U časopisu se mogu naći i informacije o nekim novim, nedovoljno promovisanim hotelima, kao što je hotel „Industrijal“ u Kragujevcu. Pored toga u časopisu „Turistički svet“ dostupno je još mnogo tekstova koji se detaljno bave svim aktuelnostima u svetu turizma. Sve to propraćeno je elegantnim dizajnom, koji zajedno sa tekstovima napreduje iz broja u broj. Takođe, ovaj časopis dostupan je i online, na sajtu turistickisvet.com

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde