Naprednjaci osvojili sve pozicije u svim mesnim zajednicama u Novom Sadu

Srpska napredna stranka saopštila je da je ostvarila apsolutnu pobedu na jučerašnjim izborima za organe u 13 mesnih zajednica u Novom Sadu.
Radi se o mesnim zajednicama „Šangaj“, „Sava Kovačević“, „Narodni heroj“, „Liman“, „Ivo Andrić“, „Radnički“, „Stari grad“, „Žitni trg“, „Jugovićevo“, „Vera Pavlović“, „Sonja Marinković“, „Detelinara“ i „Prva vojvođanska brigada“.
Srpska napredna stranka osvojila je svih 123 mesta u savetima i 39 mesta u nadzornim odborima. Ovakav izborni rezultat je još jedna potvrda poverenja građana u aktuelnu gradsku vlast i veliki podstreh za budućnost. Srpska napredna stranka se još jednok zahvaljuje građanima na poverenju koje nam je ukazano i obećava se da će i u godinama pred nama raditi isključivo u interesu Novog Sada i Novosađana. Na to nas, pre svega, obavezuje poverenje građana, koje nam na svim nivoima ukazuju već pet godina zaredom“, poručuju u gradskom odboru SNS.
Podsetimo, partija na vlasti u gradu osvojila je proteklog vikenda na prvobitno održanim izborima u 25 mesnih zajednica svih 277 mesta u svaetima i 75 mesta u nadzornim odborima.
Inače, opozicija je ranije najavila da će neučešćem bojkotovati ove izbore jer se, kako kažu, radi o nameštenim izborima.
Izvor: 021.rs

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde